SUPERHRANA, Julie Montagu

Nevjerojatne energije i zaraznog osmijeha, Julie Montagu prava je zvijezda zdrave prehrane. Jedna je od vodećih učiteljica joge i nutricionizma u Londonu, poduzetnica i autorica bestselera Superhrana, na hrvatskom prevedena u izdanju Planetopije. Nedavno je proglašena jednom od top 10 svjetskih holistčkih ikona. Osim što poučava jogu i zdravu prehranu, autorica je i internetskog tečaja prehrane THE FLEXI FOODIE ACADEMY. Kreatorica je i vlastite linije energetskih međuobroka. Zajedno sa suprugom vodi obiteljsko povijesno imanje Mapperton i odgaja četvero djece.

 “Nikada si ne bismo trebali uskratiti mogućnost da se osjećamo sjajno. A određena načela prehrane mogu nam svima donijeti velike dobrobiti. Drugim riječima, ako ste dovoljno fleksibilni možete imati “i ovce i novce”. I zato samu sebe nazivam The Flexi Foodie – fleksibilna obožavateljica hrane!”

Plemkinja koja je oduševila svijet

Amerikanka sa stalnom adresom u Londonu i plemićkom titulom, Julie je oduševila svijet svojim flexie foodie pristupom i izvrsnim receptima sa supernamirnicama. Njih  je predstavila u kuharici Superhrana u kojoj nas upoznaje s biljnim supernamirnicama koje bismo uvijek trebali imati kod kuće kako bismo održavali stalnu razinu optimalnog zdravlja.

Mnoge od tih namirnica dobro su nam poznate – smeđa riža, kvinoja, slanutak, leća, orasi, bademi, alge, grožđice, đumbir, kurkuma… Ovo su samo neke od pravih superjunaka biljnog svijeta. Druge su još uvijek nešto egzotičnije, ali sve pristupačnije poput acai bobica, goji bobica,  spiruline, praha baobaba i kakaovog praha.

Ova energična majka četvero djece pravi je primjer kako ovakvom prehranom koja se bazira na biljnoj superhrani možete imati više nego dovoljno energije za obavljanje brojnih obaveza i izgledati fantastično! I doista, jedan pogled na ovu sitnu, ali snažnu plavušu nasmijana lica i mladolikog izgleda, uvjerit će vas da vrijedi isprobati prehranu kakvu zagovara!

Smeđa riža, kvinoja, slanutak, leća, orasi, bademi, alge, grožđice, đumbir i kurkuma samo su neke od pravih superjunaka biljnog svijeta.

U knjizi  je predstavila svoje omiljene  recepte koje je lako uklopiti u dnevnu rutinu i obiteljski jelovnik. Od doručka do večere, od energetskih napitaka do brzih slastica za podizanje energije i snage, ova knjiga vodič je za cjelovitu gurmansku prehranu. Uz nju ćete postići bolju razinu energije, smršavjeti, sniziti razinu kolesterola, držati razinu šećera u krvi pod nadzorom i izgledati i osjećati se mlađe. Bez mesa, bez mliječnih proizvoda, bez šećera i bez uskraćivanja.

 

Planetopija i Štitnjača.hr poklanjaju vam ovu posebnu i korisnu knjigu!

Sretnu dobitnicu odabrat ćemo putem https://www.randomizer.org/ Sretno!

Napomena: nagradna igra traje do 31.07. a ime dobitnice bit će objavljeno 01.08.2019.

  • Julie Montagu: SUPERHRANA
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

DOBITNICA: Marija Pavelić, Zagreb

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.